Beskrivning av SMS-tjänsten

Smidigt, snabbt och effektivt
SMS är ett mycket smidigt, snabbt och effektivt sätt att nå ut till kunder och medarbetare! Med vår tjänst skickar ni snabbt och enkelt SMS direkt från vilken internetansluten dator som helst. Tjänsten är öppen för företag & föreningar och betalas via faktura efter antal skickade SMS.

Hög prioritet -> snabb och säker leverans
Vi skickar inga så kallade ekonomi-SMS, utan alla SMS skickade från vårt system har hög prioritet i mobilnäten vilket borgar för snabb och säker leverans!

Användningsområden
Några ex på användningsområden är:

- Avisering av kunder...
- Intern kommunikation inom företaget...
- Påminnelser om bokade tider...
- Skicka ut evenemangstips...
- Alarm vid en händelse...

Funktioner
SMS-funktionen är mycket enkel att handha och innehåller en "adressbok" för lagring av användare och mobilnummer. Du kan hantera kontakter och skapa grupper för riktade utskick. Du kan också välja när ett SMS skall skickas, dag och klockslag. Du behöver inte heller sätta ett mobilnummer som avsändare utan kan skriva exempelvis företagsnamnet så länge det är max 11 tecken.

Kostnader
För närvarande kostar varje skickat SMS SEK 0,60 per mottagare. Inga andra kostnader tillkommer! Priset kan komma att ändras beroende på nätoperatörernas priser. Samtliga priser angivna exklusive moms.

Så här ansöker du om ett SMS-konto
Fyll i samtliga uppgifter på ansökningsformuläret som finns här. Bekräfta att du tagit del av användaravtalet (som finns här) och klicka på "skicka ansökan". Efter att vi tagit emot din ansökan och beviljat den skickar vi ut inloggningsuppgifter till angivet mobilnummer samt e-postadress. Logga in och börja skicka SMS!


Har du en egen webbplats eller ett system som du skulle vilja skicka SMS från? Vi kan hjälpa dig med detta mot en låg kostnad! Vårt system är lätt att implementera och går snabbt att anpassa.
Läs mer...